Ajuntament de Vallibona

  PLEC DE LES CONDICIONS ECONÒMIC-ADMINISTRATIVES PER LES QUALS S’HA DE REGIR EL CONCURS SUBHASTA DE L’EXPLOTACIÓ DE LA PISCINA-QUIOSC MUNICIPAL DE VALLIBONA
  Els dies 8, 14 i 15 d'abril, Vallibona acullirà la primera festa del carbó amb tot un seguit d'activitats relacionades amb l'ofici de carboner.
  del 5 al 14 d'agost
  Vallibona acull aquest cap de setmana el 8e Testing de Biodiversitat Virtual de Els Ports amb la col·laboració de l' associació "Fotografía y Biodiversidad" i de l'Ajuntament de Vallibona
  PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS PER A LA CONCESSIÓ DE LA GESTIÓ DE L'ESTABLIMENT HOSPEDERIA SANT DOMINGO SITUAT EN EL CAMÍ RURAL DE ROSSELL.
  El proper dissabte 30 d'abril es celebrarà la Rogativa a sant Marquet de les Moles. Rogativa primaveral de la comarca dels Ports, en la que des de temps inmemorials es demanava protecció divina de les collites i es beneix el terme als quate punts cardinals.
  Tot un seguit d'activitats organitzades per diferents entitats i col·lectius de Vallibona durant les festes de pasqua. Animeu-vos a gaudir-les!
  La Diputació Provincial de Castelló ha convocat el Pla Provincial de Conservació i Rehabilitació d'habitatges de la província de Castelló, destinat a municipis de menys de 20.000 habitants.
  La Diputació de Castelló ha convocat el programa de recolzament a Joves emprenedors: move up, empren amb èxit, destinat a ajudar a emprenedors a través d'accions dirigides a generar noves idees de negoci, fomentant en ells l'esperit emprenedor, de manera que consideren com a opció de futur l'iniciar un projecte empresarial en qualsevol municipi de la província de Castelló.
  Es tracta d'una iniciativa Europea que depèn Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social per a facilitar l'accés als joves al mercat de treball. L'objectiu és que els joves puguen rebre una oferta d'ocupació o de formació, incrementant la seua ocupabilitat.
Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal